گزارش سومین رویداد Connect Forum با حضور متخصصان ایرانی خارج از کشور

سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، سومین رویداد کانکت فروم را با محوریت نشست تخصصی متخصصان و فناوران ایرانی با تجربه فعالیت در خارج از کشور، در حوزه‌های پلاستیک، پتروشیمی و سایر حوزه‌های مرتبط، همزمان با هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست 2024، برگزار کرد.

 

این رویداد مورخ 18 شهریور ماه 1403 از ساعت 10:30 الی 14:30 و با حضور بیش از 60 شرکت‌کننده از میان متخصصان برنامه کانکت پلاس، نخبگان دانشگاهی و فناوران کشور، در محل خانه نوآوری و فناوری ایران iHiT برگزار شد.

سومین نشست کانکت فروم با سخنرانی علیرضا سیدآبادی، قائم مقام معاونت توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی آغاز شد. آقای سیدآبادی با اشاره به ظرفیت بزرگ متخصصان ایرانی خارج از کشور، هدف از برنامه کانکت را ایجاد ارتباط میان متخصصان داخل ایران و متخصصان ایرانی خارج از کشور اعلام کرد که این ارتباط، ارزش‌افزوده زیادی برای کشور به همراه خواهد داشت.

همچنین سیدآبادی در طی سخنرانی خود، به دو حمایت جدید برنامه کانکت پلاس، تحت عنوان «شتابدهنده کانکت» و «پسادکتری فناورانه» اشاره کرد. طرح پسادکتری فناورانه در راستای استفاده از ظرفیت متخصصان در رشد و توسعه صنعت راه‌اندازی شده است و متخصصان با بهره‌مندی از این حمایت می‌توانند فعالیت خود را در صنعت آغاز کنند.

در ادامه رویداد، سه نفر از متخصصان برنامه کانکت پلاس با تجربه فعالیت صنعتی و پژوهشی در حوزه‌های مرتبط با تشست به سخنرانی پرداختند:

آقای دکتر علی پورخلیل – دکتری مهندسی شیمی از دانشگاه RWTH Aachen، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت ستارگان نوآور سپهر پارس

آقای دکتر فرزام فتوت – دکتری مهندسی شیمی از دانشگاه مونترال، عضو هیأت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف

آقای دکتر علیرضا بازارگان – دکتری مهندسی شیمی از دانشگاه علوم و فناوری هنگ‌کنگ، هم‌بنیان‌‌گذار شرکت آب و انرژی پیرامون

بعد از پایان هر سخنرانی، شرکت‌کنندگان حاضر در رویداد سؤالات خود را در زمینه‌های مختلف با سخنرانان به اشتراک گذاشتند و فضای تعاملی بین متخصصان و سخنرانان شکل گرفت. در ادامه رویداد کانکت فروم، از غرفه‌های پلیمر آریاساسول، کیمیا جاوید سپاهان، کیمیا رنگدانه بسپار یاس، سام پلیمر بنیان، و وراپلیمر پیشرو بازدید انجام شد و در این حین، شبکه‌سازی میان متخصصان و صاحبان صنایع شکل گرفت.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا