ثبت‌نام تا 25 مرداد؛ پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی WETEX دبی

صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بینان ریاست جمهوری، به منظور کمک به بین‌المللی‌شدن شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه صادرات آن‌ها، پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان را در «بیست و پنجمین نمایشگاه آب، انرژی، فناوری و محیط‌زیست» که مهرماه سال جاری در شهر دبی امارات برگزار می‌شود، برپا نماید.

درباره نمایشگاه

نمایشگاه آب، انرژی، فناوری و محیط‌زیست (موسوم به WETEX ) یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های حوزه صنایع آب، انرژی و محیط‌زیست در منطقه خاورمیانه است که از سال 1999 هر ساله با حضور تولیدکنندگان بزرگ تجهیزات آب و انرژی و متخصصان حوزه محیط‌زیست در شهر دبی برگزار می‌شود. در سال 2023 این نمایشگاه در فضایی به وسعت 78 هزار متر مربع با حضور 2600 مشارکت‌کننده از 62 کشور جهان برگزار شد. این نمایشگاه حوزه‌های آب، برق، انرژی، انرژی خورشیدی، انرژی‌های تجدیدپذیر، فناوری‌های محیط‌زیست و آب و فاضلاب را شامل می‌شود. علاقمندان می‌توانند اطلاعات تکمیلی را از وب‌سایت این نمایشگاه دریافت کنند.

زمان‌بندی نمایشگاه

این نمایشگاه از 1 تا 3 اکتبر 2024، مقارن با 10 تا 12 مهرماه 1403 برگزار می‌شود.

مهلت ثبت‌نام تا 25 مرداد 1403 می‌باشد.

موقعیت نمایشگاه در شهر دبی

نمایشگاه WETEX در «مرکز تجارت جهانی دبی» برگزار می‌شود. (برای مشاهده نقشه اینجا کلیک کنید)

Picture2 1 1

متراژ و موقعیت پاویون در نمایشگاه

این نمایشگاه‌ در 6 حوزه (بیش از 10 سالن) مطابق تصویر زیر برگزار می‌شود و پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های آب و برق هرکدام 36 متر مربع خواهد بود که با توجه به برنامه صندوق برای حضور 6 شرکت در هر بخش، به هر شرکت دانش‌بنیان 6 متر مربع اختصاص خواهد یافت. به طوریکه یک عدد کانتر، یک میز و دو صندلی برای برگزاری جلسات در اختیار هر شرکت قرار می‌گیرد.

Picture3 1 1

طراحی پاویون

طراحی پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان به صورت زیر خواهد بود.

Picture4 1

هزینه‌های حضور در پاویون برای هر شرکت دانش‌بنیان

هزینه‌های حضور هر شرکت دانش‌بنیان در پاویون مورد نظر، مشتمل بر موارد زیر، مجموعاً 400 میلیون تومان است:

  • اجاره غرفه (6 متر مربع)
  • ساخت غرفه (6 متر مربع)
  • رفت و برگشت (بلیت) برای یک نفر از هر شرکت
  • بلیت رفت در تاریخ 9 مهر و برگشت در تاریخ 13 مهر برای یک نفر از هر شرکت
  • اقامت در هتل 4 ستاره Two Seasons به مدت 4 شب و 5 روز اتاق سینگل به همراه صبحانه
  • ترانسفر (از فرودگاه به هتل و بالعکس، و از هتل به نمایشگاه و بالعکس)

از 400 میلیون تومان هزینه کل حضور هر شرکت دانش‌بنیان در این نمایشگاه، صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی مجموعاً 300 میلیون تومان را به طور بلاعوض پرداخت می‌کنند و پرداخت 100 میلیون تومان باقیمانده، برعهده شرکت دانش‌بنیان متقاضی است که باید به طور مستقیم به کارگزار پرداخت شود.

یادآوری‌های مهم:

  • در صورتی که شرکت‌های دانش‌بنیان، قصد اعزام بیش از یک نماینده به نمایشگاه را داشته باشند، باید هزینه پرواز و اسکان نفرات مازاد را متقبل شوند و صندوق از این بابت مسئولیتی ندارد.
  • در برآورد هزینه‌ها، هزینه‌ حمل و نقل کالای نمایشگاه منظور نشده است و صندوق از این بابت مسئولیتی ندارد.

ثبت درخواست

سامانه غزال (Ghazal.inif.ir) > توانمندسازی و کمک > توسعه بازار > (عنوان نمایشگاه)

کارگزار پاویون

کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی برای برپایی این پاویون، شرکت «مدیریت صادرات آینده همگرای تجارت» است. در صورت تمایل می‌توانید از طریق شماره 02191073737 و 09122117626 با این شرکت تماس بگیرید.

امیدواریم حضور در این نمایشگاه در توسعه صادرات شما مفید واقع شود. در صورت نیاز، مدیریت توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز پاسخگوی سوالات شما خواهد بود. (02142170601)

سوالات متداول

1) چه شرکت‌هایی می‌توانند در این پاویون شرکت کنند؟

تنها شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این پاویون شرکت کنند.

2) کدام شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این پاویون شرکت کنند؟

شرکت‌های دانش‌بنیان علاقمند، از «نوپا» تا «فناور» و «نوآور» که فروش سال گذشته آن‌ها مطابق اظهارنامه رسمی کمتر از 100 میلیارد تومان باشد، می‌توانند برای حضور در این پاویون ثبت نام کنند. البته شرکت‌های متقاضی پس از ثبت درخواست، با معیارهایی مانند سابقه صادرات، تناسب محصول با محورهای نمایشگاه و مانند آن مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

3) فرایند حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در این پاویون چگونه است؟

شرکت‌های دانش‌بنیان علاقمند باید با مراجعه به سامانه غزال، برای حضور در این پاویون ثبت‌نام کنند. صندوق درخواست شرکت‌ها را ارزیابی کرده و سپس اسامی شرکت‌های منتخب به آنان اعلام خواهد شد. تنها در صورتی حضور شرکت‌ دانش‌بنیان در پاویون قطعی خواهد شد که سهم خود از هزینه‌ها را در موعد مقرر به کارگزار پرداخت نماید.

4) آیا شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند به طور مستقل در این نمایشگاه شرکت کنند؟

شرکت‌های دانش‌بنیان «نوپا»، «فناور» و «نوآور»، مشروط به آن که فروش سال گذشته آن‌ها مطابق اظهارنامه رسمی کمتر از 100 میلیارد تومان باشد می‌توانند با ثبت نام در سامانه غزال (حضور مستقل در همین نمایشگاه)، در این نمایشگاه حضور پیدا کنند و پس از حضور در نمایشگاه و بارگذاری اطلاعات در سامانه غزال، تا 70 درصد هزینه‌ها را از صندوق به طور بلاعوض دریافت کنند. شایان ذکر است همزمان امکان بهره‌مندی از خدمت «حضور مستقل در نمایشگاه خارجی» و «حضور در پاویون» وجود ندارد.

Picture5 1 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا