امضای تفاهمنامه سهجانبه شبکه تبادل فناوری دی-8، مجموعه هلدینگ الهدایة و دانشگاه UTM مالزی
در ششمین نشست سرمایهگذاری فناوری D-8 TTEN یک تفاهمنامه همکاری سهجانبه میان شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-۸، هلدینگ الهدایة و دانشگاه UTM مالزی امضا شد. همچنین در آیین اختتامیه این نشست از ۶ طرح سرمایهپذیر که توسط کشورهای مالزی، ایران نیجریه و پاکستان ارائه شده بود تقدیر به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس، ششمین نشست سرمایهگذاری فناوری دی-۸ با راهبری شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-۸ (D-8 TTEN) مستقر در پارک فناوری پردیس و به میزبانی وزارت علوم و فناوری مالزی در تاریخ ۱۲ و ۱۳ آگوست در شهر کوالالامپور برگزار شد.
در این نشست دو روزه، علاوه بر برگزاری پنل های تخصصی در دو حوزه انرژی و توسعه پایدار و نیز هوش مصنوعی، ۱۲ طرح سرمایه پذیر منتخب نهایی در دو گروه، در حضور داوران کشورهای مالزی و ایران ارائه گردید. کشور مالزی با دارا بودن ۳ طرح برگزیده بیشترین جوایز را در میان کشورهای حاضر به خود اختصاص داده است. کشورهای ایران، نیجریه و پاکستان نیز هرکدام با ۱ استارتاپ برگزیده، جوایز خود را از رئیس شبکه تبادل فناوری دی-۸، دبیر کل سازمان دی-۸ و دبیر کل وزارت علوم و فناوری مالزی دریافت نمودند.
مراسم شتابدهی همکاریهای فناورانه دی-۸
بهعلاوه به میزبانی مرکز مالی و اقتصاد خلاق مالزی، در راستای افزایش سطح همکاریهای علم و فناوری، مراسم شتابدهی همکاریهای فناورانه دی-۸ برگزار شد.
طی این مراسم، تفاهم نامه سه جانبه میان شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-۸ (D-8 TTEN)، مجموعه هلدینگ الهدایة و دانشگاه UTM مالزی امضا شد. افزایش و ارتقای سطح همکاریهای موثر در تبادلات فناورانه میان ایران و مالزی از جمله اهداف این تفاهم نامه است.
بر اساس این تفاهم نامه، در اولین اقدام مشترک، میزبانی چهارمین دوره جایزه انتقال فناوری دی-۸ به دانشگاه UTM تفویض شد که در دسامبر سال جاری میلادی در شهر جهور برگزار خواهد شد.
میلاد صدرخانلو رئیس شبکه تبادل فناوری دی هشت در خصوص این تفاهم نامه گفت: با توجه به امضای این تفاهم نامه، سطح همکاری های موثر در تبادلات فناورانه میان ایران و مالزی ارتقا خواهد یافت. در مراسم امضای این تفاهم نامه، ولی الله محمدی نصرآبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی در راستای حمایت از اهداف تفاهم نامه حضور داشت.
آیین اختتامیه نشست سرمایهگذاری فناوری دی-۸
در آیین اختتامیه این نشست، عبدالقدیر امام، دبیر کل سازمان همکاری اقتصادی دی-۸، ضمن تقدیر از فعالیتهای شبکه تبادل و انتقال فناروی دی-۸ و پارک فناوری پردیس به عنوان دییرخانه، نشست سرمایهگذاری فناوری را فرصتی جدی و رو به رشد برای ایجاد زیست بوم فناوری و نوآوری مشترک در میان کشورهای عضو سازمان دی-۸ قلمداد کرد.
وی طرح صندوق مشترک دی-۸ در حوزه فناوری و نوآوری را یکی از پروژههای کلیدی سازمان دی-۸ در راستای اهداف مشترک اقتصادی و تجاری آن برشمردند که با راهبری شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-۸ در حال پیگیری است.
همچنین میلاد صدرخانلو رئیس شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-۸ ضمن ابراز آمادگی این شبکه برای در اختیار قرار دادن زیرساخت خود به زیست بوم فناوری و نوآوری کشورهای عضو، شروع چند پروژه همکاری فناورانه بین ایران و مالزی را در سال جاری اعلام نمود.
در آیین اختتامیه ششمین نشست سرمایهگذاری فناوری دی-۸ از ۶ طرح سرمایه پذیر نهایی تقدیر شد. این طرح ها از کشورهای مالزی، ایران نیجریه و پاکستان به این نشست ارائه شده بودند.
در پایان این مراسم، از نماینده شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-۸ در کشور مالزی توسط نمایندگان دبیرخانه این شبکه تقدیر به عمل آمد.
ششمین دوره نشست سرمایه گذاری فناوری بر اساس مصوبه شورای عالی شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-۸ در سال گذشته به سازمان هماهنگی شبکه D-8 TTEN در کشور مالزی اعطا شده بود.