راهیابی اسباب‌بازی های ایرانی به بازارهای بین المللی

این رویداد با حمایت ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به کمک مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فراهم شد و نخستین حضور بین‌المللی تولیدکنندگان اسباب‌بازی‌های ایران‌ساخت به شمار می‌رود.
استقبال از غرفه ایران در این نمایشگاه، مطلوب بوده است و صدها نفر، از غرفه اسباب‌بازی کشورمان بازدید به عمل آوردند که از این بین، 205 نفر، فرم‌های مربوطه را تکمیل کرده‌اند و ضمن شکل گرفتن نوعی ارتباط تجاری، قرار شد تا قیمت محصولات را برای آنها ارسال کرده تا بتوانند سفارش دهند.
 این 205 علاقمند به اسباب‌بازی ایرانی، از 40 کشور جهان بوده‌اند، 62درصد از این تعداد، متعلق به ترکیه و 38 درصد نیز متعلق به سایر کشورهای جهان بوده‌اند. علاوه بر کشورهای منطقه، علاقمندانی از کشورهای آمریکا، روسیه، ایتالیا، بلژیک، بلغارستان، انگلستان، فرانسه، آلمان، هند و… نیز فرم‌های مربط به ارسال قیمت محصولات را پر کرده‌اند.
ستاد فناوری های نرم وتوسعه صنایع خلاق ، صادرات بیشتر محصولات ایرانی را در مسیر تصاحب بخشی از این بازار پرجاذبه جهانی در دستور کار خود دارد هم‌زمان با تلاش تولیدکنندگان ایرانی برای ارائه توانمندی‌های به‌روز، باید برخی تسهیل‌گری‌ها از جانب سازمانهای مرتبط  نیز صورت گیرد که تسهیل در اخذ گواهینامه و استانداردهای بین‌المللی، از جمله این موارد است.
IMG 20210316 104350 379
همچنین اضافه کردن اسباب‌بازی به لیست کالاهای با گمرک ترجیحی در کشور، ایجاد شوروم‌های منطقه‌ای، شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی اسباب‌بازی به صورت هدفمند و تامین سرمایه در گردش برای تولیدکننده‌های اسباب‌بازی ایرانی با ظرفیت صادرات، از دیگر موارد تشویقی است که می‌تواند به رونق صادرات این محصولات کمک کند. ستاد فناوری های نرم با کمک مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این مهم را در دستور کار خود دارد.
IMG 20210316 104351 245
در این دوره از نمایشگاه، 251 برند متعلق به 172 شرکت از 18 کشور جهان، به ارائه محصولات خود پرداختند.
9 تولیدکننده ایرانی با ارائه 200 محصول، نخستین حضور بین‌المللی اسباب‌بازی‌های ایران‌ساخت را رقم زدند. در این نمایشگاه، محصولاتی در زمینه‌های مختلفی چون «انواع مدل‌های عروسک‌ها و اسباب‌بازی‌ها»، «اسباب‌بازی‌های اکشن و شخصیت‌ها»، «اسباب‌بازی نوزادان و کودکان زیر ٣ سال»، «بازی‌های پازل و کارت»، «اسباب‌بازی چوبی»، «ابزار و تجهیزات کودک»، «اسباب‌بازی‌های آموزشی»، «اسباب‌بازی‌های خارج از منزل، پارک و باغ»، «تجهیزات و اسباب‌بازی‌های دریایی و استخر»، «تجهیزات و اسباب‌بازی‌های ورزشی»، «محصولات چندرسانه‌ای»، «اسباب‌بازی هوشمند»، «مهدکودک و تجهیزات آموزشی»، «محصولات تبلیغاتی» و «جشنواره لباس و ماسک» ارائه شد.
معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری حامی مالی پاویون اسباب‌بازی ایران در این دوره از نمایشگاه ترکیه بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا