نحوه ثبت درخواست‌های حمایت صادراتی ِ مرکز تعاملات اعلام شد

مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری از 11 خدمت صادراتی قابل ارائه به شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند. این خدمات فقط از طریق سامانه bizservices.ir یا سایت کریدور صادرات tesc.ir قابل ثبت است.

 

مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری اعلام کرد: با مصوبه معاونت توسعه کسب و کار این مرکز از تاریخ 09/02/1402 دریافت حمایت‌های صادراتی منطبق با دستورالعمل‌های آیین‌نامه صادراتی، صرفا از طریق سامانه bizservices.ir پذیرفته خواهد شد. لذا تمامی شرکت‌ها و افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند برای اخذ حمایت‌های آیین‌نامه‌ صادراتی مرکز صرفاً از طریق سامانه اعلام شده اقدام نمایند.

حمایت‌ها از این خدمات بین 20% تا 70% است و شرکت‌هایی که شرایط لازم را کسب کنند می‌توانند از این حمایت‌ها بهره‌مند شوند. خدمات مختلف صادراتی که به شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری ارائه می شود شامل موارد زیر است:

  1. منتورینگ و مشاوره صادرات
  2. آموزش های بازرگانی و صادرات
  3. تهیه ابزارهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی تبلیغات بین المللی
  4. تهیه گزارش تحقیق بازار و بازاریابی بین المللی
  5. اخذ گواهینامه ها و مجوزهای بین المللی محصولی
  6. ثبت محصولات، داروها و علائم تجاری
  7. حضور مستقل در نمایشگاه های خارجی
  8. پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی
  9. اعزام و پذیرش هیئت های تجاری
  10. حضور در مناقصات بین المللی دانش بنیان
  11. ارسال نمونه محصول

بعضی از خدمات ذکر شده به دو صورت صادراتی و غیرصادراتی در سامانه بیزسرویسز وجود دارد که فقط بخش صادراتی آنها شامل حمایت های مرکز تعاملات می شود. هریک از این خدمات دارای بخش‌های فرعی نیز هستند که برای اطلاع از آن‌ها می‌توانید به سامانه bizservices.ir یا سایت کریدور صادرات tesc.ir مراجعه کنید.

شرکت‌های دانش‌بنیان صادراتی در صورتی تاییدیه دریافت حمایت‌ها را می گیرند که در گروه توانمند یا برتر صادراتی سیستم ارزیابی آمادگی صادرات (ERA)  بوده یا جزء شرکت های 4 و 5 ستاره باشگاه شرکت های صادراتی دانش‌بنیان قرار گیرند. تخصیص حمایت به شرکت‌های 3 ستاره بصورت موردی و با تایید کریدور توسعه صادرات امکان‌پذیر می‌باشد.

ثبت‌نام ارزیابی آمادگی صادراتی برای تعیین نقاط ضعف و قوت شرکت ها در حوزه صادرات به صورت انلاین و از طریق era.tesc.ir انجام می‌شود. در مرحله بعدی شرکت مورد ارزیابی سازمانی و ساختاری، توانمندی های بازرگانی بین المللی و … قرار می گیرد. در نهایت شرکت هایی که در سطوح بالای صادراتی قرار می گیرند مورد حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری برای دریافت حمایت ها قرار می گیرند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های زیر (کریدور صادرات) تماس بگیرید:

02163103315

02163103314

لازم بذکر است برای سایر موضوعاتی که به موارد 11 گانه دستورالعمل‌های آیین‌نامه‌ای بالا مربوط نمی‌باشند، امکان نامه‌نگاری و دریافت پاسخ مستقیم از مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا